Post by lenessbuhgate on Mar 14, 2022 15:38:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gun Master 3D - Geleni Vur ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gun Master 3D - Geleni Vur IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız puan ▞▞▞
▞▞▞ Gun Master 3D - Geleni Vur 2022 version ▞▞▞
Vay
Cat Escape Gelegenheitsspiele ghz
Aptal
Kaka
Bu oyunu oynamadım ama incelemelere bakılırsa bunu DENEYMEYECEĞİM.
reklamlar reklamlar reklamlar reklamlar reklamlar reklamlar reklamlar her turdan sonra çok sayıda reklam uzun reklamlar bu iyi oyun için bir sebep yok daha fazla yıldız daha az reklam Bu oyunu seviyorum ama reklamlar saçma sapan kaldıracak incelemeler geliştiricilerden yanıt alamıyorum
Thete robotları yedi Ben her zaman kazanıyorum ve bir sürü silahım var
güzel
Gun Master 3D - Shoot 'Em Down እንቅስቃሴ ያለባቸው gtj
Harika oyun, en iyi 3838sarah st Bay Richardson dakikası hakkında biraz bilgi için bu 4images hakkında biraz daha bilgiye ihtiyacım var
Eden kırmızı e
Beğendim
Oyunu kurmana izin vermiyor
çok ama bir kaç kötü karakter daha yeni bir fikir gibi yeni boss yeni yetenek geliştirme veyakce bir mermi değil 2 mermi 3 mermi atsın güzel veyakce bir mermi değil 2 mermi 3 mermi atsın 2,3 böyle gider veya silah geliştirme dış felan neyse oyunu tavsiye ederim Yapımcılar bence yapma oyununda iyilemiyorum sadece biraz daha yenilik gelse bu oyun çok gençleri iyileştirin iyi bakın iyi oyunlar.
Çok iyi olmuş100 yıldızı hakkediyo Eminim silah nikâh Muk ramdom skusjsjsjshxsjshdhhxjksjejdhsheieudhdjeijdhdjeidhsjsjdjsjejdnskdhdnjshsnsjdhdnsurjd dj jjshshsnshshshshsyhddhshehdudjsjjejdjsjsmsnsndjsjnansndjnsnshsjdjsnshdhndnenshsjsnnsehejsjsjhshsjsjsnsixjdjsjdmushf HD rhshsjiszjjjsnzjsjsjsismsjsnjsnsjshx HD jsjsjdhduejsj dj heammdndhrjsjsndhjjsjdndndjksjdjfjskmdndjdjsjsnndjsjjsjsjsjsksksksksksksksmskjsjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsksksk
Onun iyi
reklamlarla dolu oyun her zaman kesintiye uğradı kötü
METEHANPRO1345
Shantha Prakash
İyi zaman katili. Çok fazla reklam. Çok hızlı tekrarlıyor ve sıkıcı oluyor.
Oldukça basit ve oldukça sıkıcı. Grafiklerin daha gelişmiş ve süper havalı olacağını düşünürdüm. İlk tercih edilen silah basit ve heyecan verici değil. Seviyeleri yükseltmek, çok az ödülle veya hiç ödül olmadan hızlı ve kolaydı.
Beğendim ama lütfen ses ekle
nitin yadav
Daming reklamları putangina
şimdiye kadarki güzel oyun
אדון היריות 3D - לירות בהם ארקייד xkqs
çok fazla reklam
2 çok reklam imkansız 2 silah almak imkansız 2 patron dövüşü almak. Şimdiye kadarki en kötü fps.
Dört yıldız verdim çünkü ateş etmek için dokunduğunuzda bazen ekranın farklı bir bölümünde çekim yapıyor, bu yüzden lütfen oyunu daha iyi çekim kalibrasyonu ile güncelleyebilir misiniz?
Leş
Gun Master 3D - Shoot 'Em Down Arkádové taj
Xjhavk
Afk Ben Ben Ben Ben Ben Sen Ihaveandandandandand
Destansı ama çok fazla reklam ve bu arada lütfen daha fazla silah ekleyin ve kılıç ekleyin
bu oyunu seviyorum
Sıkıcı uygulamalarla sıkıcı şirket tarafından sıkıcı oyun
O kadar eğlenceli ki bu oyunu çok seviyorum insanlarla savaşabilirim çok eğlenceli 😉😉😉🙂🙂🙂🙂😁😁😁😁😁😁😁🤯🤯🤯🤯🐀👋😊😊😊😊😊
oldukça iyi✋✋
Güzel oyun
OP oyunu
Oldukça iyi oyun, ancak çok fazla reklam. Her seviye tamamlandıktan sonra, özellikle de her seviye bir dakika sürdüğünde, reklamları oynatmak zorunda değilsiniz.
çok iyi, 15 dakika falan oynadım ve şimdiye kadar beğendim, sorun yok
Toshiban the kohff
Oyun fantomda takılıyor.
Adios. Reklamlar, çok sık n çok fazla. Pek eğlenceli değil.
Web materyallerini 3D oynayın !!! ben seni HAK etmiyorum
Bu tamam ama şimdi oyunu öğrendiğinde bana hala öğretiyor
Eğlenceli ama sıkıcı ve neden tüfekler ve SMG silahları yarı ve tam otomatik değil.
Çöp kutusu ve tüm reklamlar yanıltıcı
çoooooooooooooooooooooooooooooooooook